Bilderedigering

bilderedigering bilderedigering


Sitter du med bilder som du ikke bruker fordi du ikke er helt fornøyd?
Bilderedigering kan virke komplisert og det krever en del kunnskap og tid for å oppnå optimalt resultat. Jeg har gode kunnskaper og bred erfaring innen bilderedigering og
hjelper deg gjerne med redigering av både bilder og film.

Jeg bruker primert Lighroom CC og Photoshop som redigeringsprogram.  Dette er begge programmer av høy kvalitet som gir mange muligheter innenfor bilderedigering. Når jeg redigerer film bruker jeg Final Cut pro som også er et program av høy kvalitet.

Når jeg skal jobbe med bilderedigering er det fordelaktig å få filen som enten RAW,(Canon) NEF,(Nikon) SR2 Sony) fil.
Dette er den bildetypen som inneholder mest detaljer, hvilket gjør det lettere å redigere bildene og opprettholde kvaliteten på bildene. Dette er ikke et krav, men noe jeg ønsker hvis det er mulighet for det.

Timespris 650;- Nok
På redigering av bilder så har jeg en minimums pris på 400,-Nok
For redigering eller klipping av film så gjelder times pris på 650,-Nok

Kontakt meg gjerne hvis du har spørsmål om redigering av bilder.

OM MEG

Hei, og velkommen til SvensensFoto. Jeg er en ivrig fotograf og fotograferer for det meste natur og dyreliv. Jeg tar også jobber innen events, konfirmasjoner, bryllup, og lignende. Jeg har de fleste fotograf-oppdragene i Hedmark-området (Rena, Elverum, Hamar, Gjøvik), men også i Oslo og omegn. Her er jeg svært fleksibel. Ta deg en runde i galleriene for å bli inspirert og se noen bilder fra naturen og fra tidligere oppdrag som fotograf. De fleste av mine bilder er til salgs, se mer i menyen under "tjenester".

Kontakt oss
Copyright © 2017 - Svendsensfoto