Om fotografen

Hei, og velkommen til SvensensFoto.

Jeg er en ivrig fotograf med et ekstra øye for natur- og bryllupsfotografi.
Jeg tar også på meg jobber som eiendomsfotografering, events, konfirmasjoner, dåp og lignende.

Ønsker du hjelp til fotografering finner du mer informasjon under «tjenester«.

Jeg holder til på Rena, men tar på meg fotooppdrag i store deler av landet. De fleste oppdragene har jeg i Hedmark-området (Rena, Elverum, Hamar, Gjøvik), men også i Oslo og omegn.

Fotografi har lenge vært en stor lidenskap og har opp gjennom årene blitt noe jeg mestrer veldig godt. Jeg har fotografert i over 15 år og har dermed opparbeidet meg godt med kunnskap, både innen fotografi og bilderedigering.

Ta deg en runde i galleriene for å bli inspirert og se noen bilder fra naturen og fra tidligere oppdrag.

De fleste av mine bilder er til salgs (se mer under «tjenester«).

Når jeg drar på tur over litt lengre tid tar jeg ofte med meg et mindre kamera som jeg bruker til å filme turene. Der snakker jeg om hvordan det er å fotografere, tanker rundt dyrene og naturen +tips og triks rundt fotograferingen.

Filmene inneholder også utstyret jeg har med når jeg drar på tur, en såkalt pakkeliste og egne film om utstyret jeg bruker så dere lett skal kunne se hva jeg favoriserer til både fotografering og film.

Filmene finner du på min Youtube-kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCh46nBTFYuHGuYQL8-38byQ?view_as=subscriber

Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

#svendsensfoto

OM MEG

Hei, og velkommen til SvensensFoto. Jeg er en ivrig fotograf og fotograferer for det meste natur og dyreliv. Jeg tar også jobber innen events, konfirmasjoner, bryllup, og lignende. Jeg har de fleste fotograf-oppdragene i Hedmark-området (Rena, Elverum, Hamar, Gjøvik), men også i Oslo og omegn. Her er jeg svært fleksibel. Ta deg en runde i galleriene for å bli inspirert og se noen bilder fra naturen og fra tidligere oppdrag som fotograf. De fleste av mine bilder er til salgs, se mer i menyen under "tjenester".

Kontakt oss
Copyright © 2017 - Svendsensfoto